Vælge det rigtige halloween kostume

Vælge det rigtige halloween kostume
Så er det igen ved at være tid til den årlige Halloween fest hos Fjellerup Borgerforening og i den anledning vil vi her komme med lidt forslag til populære Halloween kostumer.

Ligesom tidligere Halloween sæsoner, er det den tid på året hvor de fleste mennesker begynder at få kostumer og tilbehør fra de forskellige online butikker. Nogle mennesker ser efter billige kostumer, mens andre efter på udkig efter deres favorit figur. Her se vi lidt nærmere på nogle af de mest populære kostumer i år.

Er du på udkig efter dette års bedst sælgende Halloween kostumer? Så ser ingen yderligere. Følgende er de Halloween kostumer at de fleste mennesker ønsker denne Halloween sæson (og sandsynligvis vil være udsolgte på ingen tid). Vær opmærksom på, at ligesom sidste Halloween sæson (og mange af de seneste år), er det har mange af kendte figurer fra de seneste film og tv-shows, superhelte, berømte begivenheder og nogle andre. Her er de bedst sælgende Halloween kostumer for dette år:

batman kostumer1 – The Joker / Batman Kostumer: Den mest eftersøgte Halloween kostume i listen kommer fra en af ​​de bedste film i biograferne i disse dage. Den dårlige fyr fra filmen “Batman: The Dark Knight” vil helt sikkert være den mest eftersøgte kostume til denne halloween. Og der vil ikke være Gothams top skurk i denne top-10 liste, uden hans ærkefjende? Batman er en anden bedst sælgende kostume til dette år, med flere forskellige kostumer design og kvalitet at vælge imellem. Hvis interesseret i at få nogen af ​​disse Halloween kostumer online, jeg råde dig til at tjekke for dem i så mange online butikker som muligt. Du vil bemærke, hvor meget deres pris kan ændre sig fra den ene hjemmeside til den anden.

Ironman Kostume2 – Iron Man kostume: Endnu en pæn tegneserie karakter, som for nylig fik sin egen film, Iron Man kostume kommer på andenpladsen. Det er blandt de bedst sælgende kostumer denne Halloween sæson, med mange online butikker allerede kører ud og tage forudbestillinger for deres næste forsendelse. Hvis du ønsker at købe en Iron Man kostume til næste oktober skal du købe det, mens du stadig kan. Hvis du planlægger at bestille denne Halloween kostume online, meddelelse om, at der er et par forskellige versioner af det (fra “cheapo gennemsnittet kvalitet” til “mega dyre høj kvalitet”). Hvis du ser en Iron Man kostume til en bedre pris i en anden onlinebutik, kontrollere, at det er bare det samme en (og ikke en lavere kvalitet version), før du køber den.

Læs også: Find det gode kostume med disse få tips

indiana jones udklædning3 – Indiana Jones: En anden dejlig film, en anden stor Halloween kostume. Du kan finde dette kostume med alt tilbehør, så vel som at købe kostume tilbehør som taske, pisk og hat og bruge almindelige tøj at afslutte kostume. Som tidligere nævnt, før du bestiller det billigste version af dette kostume kan du få, kontrollere, om alle de nødvendige tilbehør medfølger (som pisk, hat, etc.). Også kontrollere for kostumet kvalitet.

harry potter udklædning4 – Harry Potter: En anden stor skærm stjerne-inspirerede Halloween kostume gjort favorit af mange, især unge drenge. Den berømte troldmand fra Hogwarts Skole for trylleri vil blive fundet i næsten alle elementært skole Halloween fest. Hvis du ønsker denne Halloween kostume, være opmærksom på, at nogle tilbehør, der ikke kan medtages, og skal muligvis købes separat (som Harry Potter briller, tryllestav, etc.).

5 – Barrack Obama / George Bush: Med nationale valg dag mindre end en uge efter Halloween, vil berømte politiske figurer være en anden hot Halloween kostume idé valgt af mange mennesker. Flere “Hillary Clinton” kan findes i Halloween aktiviteter så godt.

6 – Sport / OL Relaterede Halloween Kostumer: Hver sommer OL år en masse mennesker vælger sports Halloween kostumer, og i år bliver ingen undtagelse. Det er også den kostume valg for folk på udkig efter en billig (eller gratis) Halloween kostume. Du behøver kun at bede en ven for nogle sports slid og tilbehør, og bære dem som en kostume.

7 – Pirate-tema kostumer: Ligesom klokke-bottom bukser og skildpadde-halse, er dette en klassisk Halloween kostume, der kom tilbage til at blive en af ​​de hotteste kostumer dette år. Er alt dette hype skyldes af “Pirates of the Caribbean” film? … sandsynligvis … Men pirat-tema kostumer er store sælgere denne Halloween sæson, og det er måske den bedste sælger i “par / grupper kostumer” kategorien.

8 – Fantastic Four: Endnu en superhelt / film inspireret Halloween sæt kostumer. Disse kostumer er temmelig enkel og let at bære (selv “ting” Halloween kostume er måske ikke så behageligt). Dette kostume sæt er et fantastisk valg for par og grupper.

9 – BK King: The BK konge … hvad en sjov Halloween kostume. Dette Halloween kostume har været i top i nogle år nu. Måske er det ikke som “ønsket”, som det var for nogle år siden, men det stadig på toppen (mest fordi en masse mennesker fik det for tidligere Halloween sæsoner, og nu er folk er enten “genanvendelse” det eller lade en anden bruge det ).

10 – Sexy Witch / Bunny / sygeplejerske / Maid / Uanset hvad: Er du en smuk kvinde? Så er dette den Halloween outfit til dig at bruge. Bare bruge noget sexet, og du vil være ok. Jeg kan garantere alle vil gerne (godt vil mindst fyre lide det … hehe …).

Disse var de 10 bedste Halloween kostumer til denne Halloween sæson. Hvis du ønsker at købe nogen af ​​disse kostumer, vil jeg anbefale at du får det snart, fordi alle kostumer i denne liste vil sandsynligvis være væk i begyndelsen af ​​året. Du bør også huske på, at disse Halloween kostumer vil være yderst populær, så der kunne være mange mennesker iført dem. Hvis du planlægger at være “original” og ønsker at være den eneste i din Halloween fest ved hjælp af din valgte kostume, bør du sandsynligvis kigge efter en anden Halloween kostume. Men hvis du ønsker at bruge en af ​​de hotteste kostumer, så er du god til at gå. Bare gør dit bedste for at se meget godt, den måde, hvis der er flere mennesker iført en lignende kostume, forhåbentlig du vil være den ene søger køligere. Held og lykke!

Kilder: