Proteinpulver bivirkninger

Hvis du er en af de mange bekymrede personer, som indtager, eller før har indtaget proteinpulver, eller som eventuelt skal til at starte på det, så kan det være, at du er lidt nervøs for, om der skulle være nogle proteinpulver bivirkninger, som du måske kunne risikere at møde. For det ville jo ikke være særlig fedt at tage noget, som man tror virker forbløffende og korrekt, hvis man derefter skal leve med nogle skavanker, som man egentlig gerne ville have været foruden. Så derfor vil jeg gerne tage dig igennem nogle af de proteinpulver bivirkninger, som der har været tegn på i løbet af de sidste par år herhjemme.

 Billig proteinpulver bivirkninger

Først og fremmest kan det være en dårlig ide at indtage proteinpulver på en daglig basis, hvis du i forvejen spiser rigtig mange ting, som har et stort indhold af proteiner. For der er nemlig et problem ved at få for mange proteiner, da det i det tilfælde vil gå hen og omdanne det protein, der er i overskud, til kulhydrater, hvilket jeg går ud fra, at du ikke ligefrem er særligt interesseret i. For hvis man får for mange kulhydrater, som hjælper det dig i hvert fald ikke med at få større muskler. Nærmest tværtimod.

Derudover kan bivirkningerne ved at få for meget protein, at du skal begynde at gå mere og mere på toilettet. Derudover kan det også gå ind og påvirke på dit energiniveau, og det kan være, at det nogle dage kan være helt i bund, som du måske ikke har oplevet før, du begyndte at indtage proteinpulver. Sidst men ikke mindst kan der også være hovedpine som en af de mange proteinpulver bivirkninger, man eventuelt måtte opleve. Det er dog ikke sikkert, at lige netop disse bivirkninger vil ramme lige netop dig, og de er da heller ikke videnskabeligt bevist endnu. Men sørg for ikke at få for mange proteiner hver dag, da du i så fald vil være i en mere risikabel gruppe.

Udover bare at kunne forårsage fysiske skavanker, så kan der også være andre problemer med proteinpulveret. Flere af de proteinpulvere, som der bliver solgt i Europa er nemlig blevet identificeret med flere af de dopingstoffer, som der er på listen over ulovlige stoffer. Så du skal gøre dit hjemmearbejde godt, og sørge for at finde et mærke, som du er sikker på, og som du ved, du kan stole på. Spørg eventuelt rundt blandt venner og bekendte, og hør om de ikke kan anbefale dig et mærke, som du kan benytte dig af. Hvis du ikke er så heldig, så kan du finde en masse god info på nettet, hvor der også er en masse mennesker, der kan hjælpe dig, hvis du skulle have nogle spørgsmål om proteinpulver bivirkninger.

Så jeg håber, at du fremover vil tænke over, hvor meget proteinpulver, du benytter dig af. I så fald er det altid en rigtig god ide at følge vejledningen, og ikke tage mere end den anviser, da det i så fald kan gå hen og blive et problem.

Kilde:
http://www.billigprotein.net