Nyt eternittag til vores foreningshus

Eternitplader til eternittag fra gratistagtjek.dkSå er det blev tid til at få lagt et nyt tag på vores foreningshus og af økonomiske årsager faldt valget på et eternitag da eternitplader er en af de billigste tagtyper og derudover nem og hurtig at lægge.

Hvorfor vi har valgt at få lagt et nyt eternittag
Enhver tagdækning struktur kommer til at tage masser af misbrug i løbet af dens levetid. Regn, sne, hagl, kvælende temperaturer og nedfaldne grene spiller alle deres dele i beskadige eller nedbryde en bygnings tag. Ansættelse tagdækning virksomheder til at give forebyggende vedligeholdelse er en god måde for en bygherre at sikre, at taget holder op for hele sit forventede levetid. Men på et tidspunkt, det rent faktisk gør mere mening for en bygherre at installere et nyt tag. Vi vil her fremhæve et par af grundene til, at installere et nyt tag gene som også kunne for en person end at fortsætte med at opretholde den eksisterende tag. I dette tilfælde faldt vores valg jo på et eternittag.

Eliminer lækager og reparationer
Utætheder er et stort problem for bygherrer, fordi når de gør deres vej ind i bygningen, kan de skabe slip- og nedadgående potentialer for at bygge beboerne. For butik eller kontor ledere, kan en slip- og – fald hændelse betyde tusindvis af dollars i retssager. Selv når lækagen er uset fra inde i bygningen, kan det forårsage vækst af skimmel, der truer sundheden for personer med allergi. Andre eksterne reparationer gerne udskifte helvedesild eller forfald forårsaget af vand oprustning vil også være nødvendigt over tid. Når nødvendige reparationer fortsætte med at stige og lækager bliver mere almindelige, vil disse spørgsmål og de ​​problemer, de forårsager føre til højere omkostninger for bygningsejere. Snarere end fortsat at ansætte tagdækning virksomheder at komme ind og lappe et problem, vil det faktisk være mere omkostningseffektivt at sætte i et nyt tag. Et tag er bygget af kompetente bygherrer vil holde op for mange år, før der er behov for større reparationer. Skulle der blive behold for reparationer er eternitplader jo billige at skifte, hvilket igen er en af fordelene ved et eternittag frem for f.eks. et skifertag eller tegltag.

Giver ny garanti
En ældre tag kan have oversteget livet af garantien den kom med, under forudsætning af, at det kom selv med en garanti. Når velrenommerede tagdækning virksomheder giver en erstatning tag, vil de stå inde for kvaliteten af deres arbejde. De fleste vil indeholde en garanti uden merpris, og dem, der ikke vil stadig tilbyde en garanti, der er billigere end nogen større reparation. Nogle garantier vil endda dække regelmæssigt planlagte halvårlige eftersyn, så problemerne bliver opdaget og korrigeret, før de har en chance for at forårsage større skader. Takket være den ekstra niveau af beskyttelse, som en garanti, vil et nyt tag være mere pålidelig og billigere at vedligeholde for de første par år efter det er installeret.

Øger ejendomsværdien
Bygherrer, der forsøger at sælge et hjem eller en anden struktur vil investere tusindvis af dollars for at gøre bygningen mere tiltrækkende for købere. Men mange ejere forsømmer at installere et nyt tag. Når du foretager renoveringer, der er procenter, der kan bruges til at beregne hvilke renoveringer vil levere den mest investeringsafkast (ROI). Et nyt tag er en af ​​de bedste renoveringer, når det kommer til at øge ejendomsværdien og komme tilbage en høj procentdel af, hvad er brugt på renovering. Dog er et eternittag jo ikke lige den tagtype der normalt øger værdien af boligen mest, men det er dog stadig en klar forbedring over det eksisterende tag som vi har nu og netop derfor valgte vi også at bruge eternitplader frem for teglsten eller skifer fliser.

Bygherrer, der søger at eliminere lækager og reparationer erhverve en ny garanti og øge ejendomsværdien skal ansætte en af ​​de betroede tagdækning virksomheder til at installere et nyt tag.

Hvis du ønsker mere information om eternitage, skifertag, tegltag og andre tagtyper kan du klikke ind under kildehenvisningerne.

Kilde:
Gratis Tag Tjek