Nogen i fjellerup og omegn som bruger elektronisk cigaret

Elektronisk cigaret

Jeg har længe været på jagt efter en elektronisk cigaret, men nu tror jeg endelig, at jeg rent faktisk har fundet en, som jeg kan bruge. Jeg har ikke bare ville kaste pengene direkte ud af vinduet efter det første og det bedste produkt, som jeg er faldet over. For det kan godt være, at et par hundrede kroner ikke er særlig mange penge for rigtig mange mennesker, men når man kun er på SU og dermed en såkaldt fattig studerende, så kan der altså gå rigtig mange dages aftensmad tabt på et dårligt køb til bare et par hundrede kroner. Så det skulle være et velovervejet valg, når jeg har skulle bestille min allerførste elektroniske cigaret.

 

Så jeg måtte altså i gang med det helt store eftersøgnings arbejde, da jeg fandt ud af, at jeg gerne ville give en elektronisk cigaret en chance, med håb om at det kunne få mit antal af normale cigaretter, som jeg ryger om dagen, ned på et mindre kritisk niveau. For at sige det lige ud, så er jeg nemlig storryger. Jeg ryger væsentlig mere, end mange andre normale rygere formår at hive indenbords i løbet af sådan en normal arbejdsdag. Så jeg ville uden tvivl have godt af, at skære ned på mit daglige indtag. Faktisk burde det skæres helt væk, men det kan jo være, at det kommer en eller anden dag. Først og fremmest må jeg lige forsøge mig ad.

Elektronisk cigaret

Det var faktisk min kæreste, som overtalte mig til at give den lille smarte gadget en chance. Jeg har ellers afskyet den, lige siden den kom ud på det danske marked. Jeg synes, at det var et fesent produkt, og jeg svor til, at jeg ikke skulle eje sådan et på noget tidspunkt. Men efter jeg så er blevet far, så er jeg skam blevet meget klogere på det punkt. Min datter skal nemlig ikke vokse op med et forbillede af en far, der storryger hele tiden. Og så kan jeg bare ikke være bekendt over for hende at ryge hende op i ansigtet hele tiden. Det tager hun skade af, og det ville jeg jo slet ikke kunne bære på nogen måde.

 

Så jeg er altså primært blevet overtalt af min kæreste, men samtidig har min datter også, uden at vide det, hjulpet mig til at kvitte smøgerne så godt, som jeg nu engang kan. Jeg håber da i hvert fald, at i takt med at jeg køber mig en elektronisk cigaret, at jeg så langsomt kan trappe ned på smøgerne, for så til sidst at smide dem fuldstændigt på hylden, og lade vær med at tage dem frem igen på noget tidspunkt. Og med min datter i tankerne, så tror jeg ikke, at jeg ville kunne lade være med at have succes med det her lille projekt. Nu hvor jeg er blevet klar oven i hovedet, så skal der meget til, før at jeg begynder at stor ryge igen.

 

Jeg kan ikke forestille mig, at nogen forældre ville have det godt med at gå og ryge foran deres egne børn. Jeg kender selv en person, en ven af familien, som altid har haft store problemer med sine lunger. Hans forældre har dog altid røget foran ham – noget som jeg virkelig bare ikke har kunne tolerere. Jeg har aldrig røget i nærheden af ham, da jeg godt var klar over, hvilken sygdom han led af. Det kunne jeg bare ikke få mig selv til. Og det er blandt også med den tanke i hovedet, at jeg håber, en elektronisk cigaret kan bringe mig til frelse.

Dagens søgninger:

  • elektronisk cigaret