Mobil køkken mens der bliver renoveret

I kender det sikkert godt, ens køkken skal renoveres og man risikere pludselig helt at stå uden et køkken i en uge eller 2. Her er gode råd dyre, skal man leve af færdig retter mens det står på eller anskaffe sig en billig kogeplade man midlertidigt kan benytte i stuen? Heldigvis er der nu kommet endnu en mulighed. Et mobil køkken fra DC Supply, et container firma fra Nørresundby som har udviklet en special container, der kommet komplet med alt man har brug for til et praktisk køkken. Et mobilkøkken kan klare mad for op til 60 personer, så det vil fint kunne bruges af f.eks. en hel opgang, hvis man vel og mærke kan blive enige om hvem der må bruge hvornår. Det kan godt være alle ikke lige kan komme til at lave mad klokken 18, men det er i det mindste betydeligt bedre end at skulle stå med en kogeplade i stuen. Deres mobil køkken er designet i Microsoft Dynamics CRM som er et populært Customer Relationship Management Software hvor de har taget forskellige ideer fra de mange kunder og efterfølgende præsenteret dem for forskellige løsnings forslag indtil de kom frem til det som de mener er det perfekte mobilkøkken.

Et sådan mobilt køkken kan fint bruges til flere forskellige ting. Et oplagt eksempel er jo som nævnt her at give de forskellige beboere adgang til et sted at lave deres mad, mens deres lejlighed bliver renoveret. En anden mulighed kan være campingpladser, her er det jo ofte ret begrænset hvad man kan lave af luksus menuer i et campingkøkken, så her til det jo være fint hvis man bare en gang i mellem, også kunne lave ordentligt mad, f.eks. i et mobilkøkken. Især når man er på camping, så savner man ofte god mad, dette kan du læse meget mere om her på http://hotspotcamping.dk/mobil-koekken-til-camping/
Det kan også være man skal holde vejfest eller et større arrangement til noget firma præsentation, og her er det ikke altid at ens egene faciliteter slår til, så også her vil man med fordel kunne opsætte et mobil køkken, eller flere , som vil kunne håndtere madlavningen til de folk der kommer.

Dette køkken er ikke det eneste geniale koncept fra DC Supply, skulle man renovere en hel lejlighed, så har de også beboelses containere kaldet en skurvogn, som kan kobles sammen med det mobilekøkken, og dermed er der nu også mulighed for overnatning. Du kan også koble en wc vogn på og så har man pludselig nogle rigtig gode faciliteter under en evt. renovering af ens bolig. Så slipper man for genhusning og kan i stedet bo i en “container” mens det hele står på. Umiddelbart lyder det måske en smule primitivt, men faktisk er det rigtig gode forhold, som de fleste nemt vil kunne klare sig med i en uge eller to. Der er også mulighed for at koble en pavillon på, som kan bruges til opbevaring eller måske et udstilling rum.

Her du brug for mere informationer om denne løsning, så kan man kontakte DC supply direkte på

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby
Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk
Web: http://www.dc-supply.dk