Midlertidig skurvogn mens ombygning

Så er de i gang med ombygningen af vores konto og vi er derfor alle flyttet ud i en midlertidig skurvogn mens denne ombygning står på. Det betyder dog ikke at der intet bliver lavet, men blot at alt ikke helt kommer til at foregå som det plejer. Nu sidder vi alle med bærbare computere på en trådløs forbindelse, men selvom det hele er en smule mere primitivt er det dog stadig ret så hyggeligt.

Den skurvogn vi er flyttet ind i, er en såkaldte container skurvogn, eller modul skurvogn som de også kaldes. Det går at hver afdeling har deres egen skurvogn, som er sat sammen i moduler, med dertil tilknyttet mobil køkken og en udstillings pavillon alt sammen lavet ud af containere fra dc-supply.dk. Faktisk rigtigt smart og en nem måde at få noget genhusning hurtigt og billigt på plads via et containerudlejning projekt.

Her er et par billeder af nogle af disse container moduler og skurvogne som vi benytter til genhusning mens vores kontor er under ombygning, som i kan se er det faktisk ret gode faciliteter selvom vi er begrænset til at være i en skurvogn de næste 3 måneder. Så det skal nok bliver lidt sjovt og anderledes at bo i en sådan containerby det næste stykke tid.

eksempel på en container by, her er både pavillon, skurvogne og mobilkøkken via de forskellige containermoduler.

eksempel skurvogne fra dc supply

skurvogn fra dc-supply.dk

sådan her kan skurvogn og pavillon også se ud hvis man vælger at benytte sig af en containerløsning fra firmaer som dc-supply.dk eller andre lignende firmaer som tilbyder containerudlejning til ervhverv eller private

Ja sådan se de altså ud og det er så her at vi midlertidigt bor indtil de er færdige med renovering af vores gamle lokaler.