Børne ure

børne ure til børnDer er ikke særlig mange børn, der får moderigtige børne ure, da det jo næsten kan være lige meget, eftersom børn ofte enten ødelægger det eller smider det væk. Og så er det jo ikke fedt at have brugt mange penge på et ur, hvis barnet alligevel ender med at få det til at gå i stykker. Efter min mening er det måske også lidt tidligt at give børn moderigtige ure. Børn skal have lov til at være børn, og hvis de bliver dækket ind i modetøj fra top til tå, så tør de jo ikke bevæge sig en tomme, hvis de skal passe så meget på det.
De skal have tøj på, der tillader dem at lege og hoppe rundt, og når man skal gøre det, så er der altså bare en risiko for at noget af tøjet bliver beskidt eller går i stykker. Og det samme vil ske med børneure. Pludselig lander de oven på det, eller banker det ind i noget, og så er det jo surt at have brugt rigtig mange penge på det. Så hvis du endelig skal købe et ur til dit barn, så vil jeg da anbefale, at man køber et, som kan holde til lidt af hvert, og som er designet til børns voldsomme behandling af ting.

Og ofte kan det sagtens lade sig gøre at få disse holdbare børne ure, da mange producenter er klar over, at børneure skal kunne holde til noget. Der er ingen, der siger, at man absolut skal have disse normale ure til børn, hvor der er tegneseriefigurer på, eller hvad det nu engang måtte være. De koster som regel 5 eller 10 kroner, og så går det i stykker inden barnet overhovedet har fået det på. Nej, du må godt bruge lidt penge på det, så det også kan holde til noget. Men der er også væsentlig forskel på at give 50 kroner og 1000 kroner for et ur. Dog er der mange rigtig mange børn der efterhånden går meget op i mode og stil og gerne betaler flere tusinde kroner for et børneur. De børn som går op i den slags er også mere tilbøjelig til at passe bedre på sine ting da de har en bedre forståelse for tingenes værdi.

Jeg kender nogle, som elsker at give deres børn modetøj. Jeg synes personligt, at det er helt ude i hampen at klæde dem i så dyrt tøj, som jeg ved, det er. Mange gange kommer børnene da også hjem til deres forældre med mudret og beskidt tøj efter en lang dag i børnehaven, og så kan man jo stå der som forælder og ærgrer sig over, at man har kastet flere tusinde kroner ud af vinduet på det tøj, som jo alligevel bliver ødelagt efter få minutter, når man putter det på et barn.

Så hvis du skal ud og købe børne ure, så køb nogle der kan holde til noget. Kig eventuelt rundt omkring på nettet, hvor der faktisk er kommet en masse gode webshops, der har nogle gode og solide børneure til børn. Dermed slipper du også får selv at skulle ud og kigge i butikkerne efter et nyt ur, og skulle du endelig finde et ur, så er det i et supermarked, og så kan du være sikker på, at det ikke holder meget længere end et par dage, før det er gået i stykker.

Kilder: